Інгредієнти:
- 150 г вершкового масла;
- 150 г борошна;
- 200 г цукру;
- 1,5 г ванільного цукру;
- ½ ч. л. розпушувача;
- 6 яєць;
- 200 г полуниці;
- 125 г молока.
Приготування:
1. Вершкове масло збиваємо разом зі 150 г цукру і 3 яйцями. Додаємо ванілін, розпушувач і борошно, продовжуючи збивати. Тісто викладаємо у форму для випічки, змащену вершковим маслом, і розрівнюємо. Полуницю трохи подрібнюємо і викладаємо на тісто, трохи вдавлюючи.
2. Відправляємо форму в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.
3. Тим часом готуємо заливку. Для цього просто збиваємо цукор, що залишився, молоко і яйця. Коли 30 хвилин пройде, дістаємо пиріг з духовки, заливаємо його заливкою і знову відправляємо в духовку на 25 хвилин.
Поради:
– Замість полуниці можна взяти будь-які інші ягоди.