Капуста дуже позитивно реагує на йодні підживлення. Вони не тільки роблять смак капусти кращим, але й захищають овоч від шкідників і хвороб.
Видання «Новини Вінниці» продовжує інформувати читачів про актуальні роботи у саду, на городі та квітнику.
Йод допомагає овочеві краще засвоювати азот, допомагає рости качанам щільними, підвищує імунітет, тому що містить вітамін С, рослини стають стійкими до заморозків, продовжується час зберігання, веде боротьбу з грибковими захворюваннями.
Правила проведення йодного підживлення
Якщо додати багато йоду, то капуста може отримати опік. Розчиняється крапля йоду на пару літрів води. На кущ потрібно внести 1000 мл добрива.
Проти шкідників потрібно приготувати підживлення на основі сироватки та йоду.
