Кухарі ЗСУ – Віталій з позивним «Круглий» та Сашко з позивним «Джонс» – кухарі 120-ї ОБрТРо розповіли, як готувати з любов’ю на війні.
На сторінці 120 окремої бригади ТРо ЗСУ оприлюднили відео про роботу кухарів.
«Готувати з любов’ю на війні ще важливіше, аніж готувати з любов’ю вдома. Бо вдома – рідні, а на війні – лише думки про них. А якщо їжа приготовлена смачно, вона допоможе бійцю відчути домашню атмосферу, повернутись думками до своїх найдорожчих, згадати, як готували для них дружини чи батьки…», – йдеться у дописі під відео.
У довоєнному житті чоловіки були успішними бізнесменами, сиділи у м’яких кріслах й заробляли непогані гроші. Зараз вони служать. Служать Україні і її Захисникам. І роблять це вони щиро, з добром у серці та посмішками на обличчях.
«Холодець, запечене м’ясо, тушкована риба, тефтелі в соусі, олів’є, борщ, та щонайменше 10 різновидів супів… уплітають військові, аж за вухами шумить.
Ще б пак… Меню як на «МастерШефі» і приготовлено не гірше!»