Баклажани – універсальні овочі. Їх можна смажити, запікати, маринувати – вони додадуть насиченості та смаку будь-яким стравам. Однак це доволі вибагливі овочі, тож треба знати певні нюанси вирощування.
Видання «Новини Вінниці» інформує читачів про актуальні сезонні роботи на городі, в саду та квітнику.

Температурні показники
У серпні краще додати трохи поживних речовин, щоб отримати якомога більше врожаю. Навіть у період плодоношення фахівці радять продовжити азотні підгодівлі, але обов’язково поєднувати їх або чергувати з фосфорно-калійними.
Чим підживити баклажани
Органічний настій з зелені (у пригоді стане навіть бур’ян) покращить ріст та урожайність. Один літр настою потрібно розбавити у 10 літрах чистої води. Органіка багата азотом, тому через кілька днів варто додати фосфорно-калійне добриво.
Одну столову ложку мінерального добрива потрібно розчинити у склянці гарячої води та додати 10 літрів чистої води для поливу. Поливати баклажани треба під корінь, з розрахунку не більше 1 літра на одну рослину.