Сьогодні у Центральному парку культури і відпочинку відбувся традиційний фестиваль їжі.
На ньому були представлені різноманітні смаколики з усіх куточків України. 25 регіонів пропонували свої страви із традиційної кухні.
Відвідувачі залюбки куштували та смакували страви, адже на морозному повітрі прокидається “звірячий апетит”. Цінова політика коливалась в межах від 50 до 300 гривень.
Усім відвідувачам було запропоновано наїдки їх Західної України: колоритний бограч, банош, крумплі, лечо, наливки та глінтвейни. На «Vinnytsia Food Fest» було 5 окремих локацій, де готували шашлик.
Були представлені 30 видів сирів з різних господарств України, близько 10 яток з різноманітною алкогольною продукцією.
Приємним сюрпризом для відвідувачів стали виступи фольклорних колективів з усієї області.
Для більш комфортного відпочинку, як для усієї родини, так і тет-а-тет, організатори додали лаунж-зони, фотолокації, території з обігрівом.
Біля ялинки працювали аніматори, які розважали діток.
Фестиваль вуличної їжі працюватиме з 12 до 22 години, і триватиме по 14 січня.
Текст і фото: Марія Лук’янович
Відео: Юрій Лук’янович