Працівниками Тиврівського, Тульчинського та Вінницького районнних секторів здійснено перевірку забезпечення пожежної безпеки місць збирання, зберігання, переробки врожаю зернових культур, заготівлі грубих кормів на сільськогосподарських підприємствах.
Про це повідомили в ГУ ДСНС у Вінницькій області.
“На меті було перевірити підтримання працівниками об‘єктів протипожежного стану на току, місцях обробки та складування зернових. Окремо фахівці звертали увагу на укомплектованість техніки первинними засобами пожежогасіння. Під час жнивування найбільш загрозливими факторами є спекотна погода, несправний стан деяких хлібозбиральних агрегатів, а також людська недбалість та безвідповідальність.
У цей напружений період аграріям та усім громадянам необхідно об’єднати зусилля, аби не допустити пожеж на полях та у місцях зберігання врожаю”, – йдеться у повідомленні.