Спеціалісти Бершадського управління Держпродспоживслужби провели навчання на базі Бершадського закладу загальної середньої освіти №3 в рамках “Осіннього інтенсиву”.
Про це повідомили в ГУ Держпродспоживслужби Вінницької області
«Усі присутні мали змогу ознайомитися з основними змінами норм шкільного харчування, які почали діяти 1 вересня 2021 року. Такі зміни прийняті з метою врегулювання організації харчування дітей з огляду на принципи здорового харчування, приведення енергетичної цінності раціону, структури харчування до Норм фізіологічних потреб населення в основних харчових речовинах і енергії», – йдеться у повідомленні.
Навчання проходило за двома напрямками: перший з яких – приготування страв за збірником Євгена Клопотенка, створення технологічних карток та підрахунок калорійності; другий – організація харчування в закладі загальної середньої освіти і реалізація принципів НАССР.