8 вересня, стартував багатомодульний тренінг – «Школа гостинності». В рамках заходу 20 учасників та учасниць з числа власників та керівників вінницьких ресторанів, готелів та кав’ярень прийматимуть досвід провідних українських спеціалістів та спеціалісток сфери гостинності.
Про це повідомили у Вінницькій міській раді.
Захід організований за підтримки Вінницької міської ради, за ініціативи Центру Інформаційної Підтримки Бізнесу м.Вінниця, заснованим на базі Business People Club в рамках ініціативи EU4Business Європейського Союзу.
“Надзвичайно тішить, що з кожним роком у нас Вінниці з’являється все більше закладів, де атмосфера надихає, страви неймовірно смачні і сервіс на найвищому рівні. Дякую всім, хто долучився до Школи гостинності і бажаю вам найважливішого – це мотивації до того, щоб бути ще кращими і створювати незабутні враження про наше місто”, – зазначила директорка Центру Інформаційної Підтримки Бізнесу міста Вінниця Надія Лисецька.
У програмі цьогорічної Школи гостинності наступні теми: як віднайти свою унікальність та створити концептуальний заклад; як побудувати ефективну організаційну структуру ресторану; як автоматизувати процеси в закладі; як відповідати стандартам НАССР; як організувати внутрішній документообіг; як згуртувати і мотивувати професійну команду; як привабити і утримати платоспроможних гостей; як будуються бренди в HoReCa.
В перший день Школи гостинності своїм професійним досвідом поділилася технологиня громадського харчування, консультантка у сфері HoReCa, ініціаторка проєкту «Кулінарна школа Боско» Оксана Черепанич.
Всього під час Школи гостинності відбудуться 8 навчальних модулів (щовівторка і щосереди) з підвищення кваліфікації, обміну досвідом, корисного нетворкінгу.