Інгредієнти:
- 1 кг свинини;
- 5-6 ст. л. соєвого соусу;
- 1 ст. л. цукру;
- 2 цибулини;
- 2-3 зубчики часнику;
- 3 ст. л. рослинної олії;
- сіль, перець, лавровий лист – за смаком.
Приготування:
- М'ясо промийте і наріжте маленькими шматочками, як на гуляш.
- Часник подрібніть, цибулю наріжте півкільцями.
- М'ясо викладіть в сковороду або інший посуд (тільки не металевий). Посипте цукром і часником, залийте соєвим соусом, викладіть півкільця цибулі та лавровий лист, полийте олією.
- Все перемішайте і залиште мінімум на 30 хвилин (бажано на пару годин).
- Потім тушкуйте м'ясо по-східному на середньому вогні, бажано в сковороді з товстим дном, до повної готовності, прикривши кришкою. Приправити за смаком.