Інгредієнти на 4 порції:
- 2 баклажани;
- 2 цукіні (кабачки);
- ¼ склянки оливкової олії;
- 1 ч. л. каєнського перцю;
- 2 зубчики часнику;
- 3 червоних болгарських перця;
- 6 помідор;
- 2 перця чилі (за бажанням);
- сіль, перець – за смаком.
Приготування:
1. У глибоку сковороду покладіть нарізані кубиками баклажани, нарізані кубиками цукіні та подрібнений часник. Додайте оливкову олію і каєнський перець.
2. Залийте все водою, щоб вона повністю покривала овочі, доведіть до кипіння, накрийте кришкою і готуйте 10 хвилин.
3. Потім додайте нарізані смужками червоні перці, дрібно нарізані помідори і дрібно нарізані перці чилі. Готуйте, постійно помішуючи і не закриваючи кришкою, поки вся рідина не випарується. Зніміть з вогню і охолодіть.