Інгредієнти на 4 порції:
- 3 ст. л. майонезу;
- 1 банка консервованого зеленого горошку;
- 1 цибуля ріпчаста;
- 1 морквина;
- 2 маринованих огірка;
- 3 яйця;
- 1 банка шпротів в олії;
- ½ скибочки білого хліба;
- сіль, чорний мелений перець – за смаком.
Приготування:
1. Спочатку приготувати сухарики. Половину батона нарізати дрібними кубиками, добре підсушити в духовці. Як охолонуть, залити олією з консервів, перемішати, залишити для просочення.
2. Відварені яйця, огірки, невелику цибулину порізати на маленькі кубики, додати зелений горошок, а також терту на крупній тертці варену моркву.
3. Шпроти розім’яти, перемішати з сухариками і готовою сумішшю з яєць та овочів, трохи посолити, поперчити, приправити майонезом. Відразу ж подавати на стіл, щоб сухарики не встигли втратити хрусткість.