Ветерани завітали до козиної еко-ферми «Альпійка» у селі Микулинці, де для учасників туру познайомили з процесом виробництва крафтового сиру та інших місцевих продуктів. Ветерани скоштували сири та морозиво, виготовлених на фермі та оцінили їх смаки.
Під час подорожі Захисники мали чудову нагоду насолодитися мальовничими краєвидами рідного краю, більше дізнатися історію та в теплій й товариській атмосфері, поспілкуватися зі своїми побратимами.
Ветеранів також годували авторським борщем на вишнях, приготований фіналісткою 12-го сезону кулінарного шоу «МастерШеф» Вікторією Науменко. Вона розповіла про приготування цієї незвичайної страви, та про участь у кулінарному проєкті.
Тур організував Департамент міжнародного співробітництва та регіонального розвитку ОВА в рамках реалізації Програми розвитку туризму у Вінницькій області на 2021-2027 роки.